Chiar dacă urmează o perioadă aglomerată în viața lui și în câteva zile va trece la schimbat scutece și pregătit biberoane cu lapte, Smiley și-a făcut timp pentru un nou proiect și a lansat un show online. ”8, 8 și ceva, FIX” a avut premiera pe YouTube, iar Smiley a avut invitați care să-l ajute să se pregătească pentru furtuna de schimbări care va veni în viața lui. 

Smiley a ”copt” ceva nou pentru fanii lui în ultimele luni. Nu este vorba despre muzică, ci despre un show pe YouTube, la care lucrează de ceva timp și căruia i-a dat drumul pe net cu câteva zile înainte de a deveni tătic. Artistul a început în forță, iar subiectul a fost unul de mare interes pentru Smiley. Invitații lui au fost trei tătici celebri care au fetițe acasă și care i-au povestit lui Smiley la ce ar trebui să se aștepte după ce se va naște micuța lui. 

”8, 8 și ceva, FIX este un show online la care mă gândesc de peste un an. Primul episod a ieșit ieri și e despre tăticii de fete. Am încercat să găsesc un echilibru între o emisiune de divertisment cu o tentă educativă, pe teme accesibile, despre care oricine știe câte ceva”, a scris Smiley pe Facebook. Primii invitați din emisiunea lui Smiley au fost Răzvan Fodor, Mihai Bobonete și DOC, toți tătici de fete. Ce a aflat Smiley despre ce urmează să se întâmple în viața lui? Check it!