Jessie J nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. Artista a trecut prin clipe groaznice atunci când și-a pierdut auzul, iar asta a făcut-o să ajungă de urgență la spital.

Jessie J și-a îngrijorat fanii atunci când a ajuns la spital din cauza unor probleme de auz. În Ajunul Crăciunului, artista a fost diagnosticata cu boala Ménière, o boala care cauzează pierderea auzului și a echilibrului. Acum, artista se simte mult mai bine și urmează un tratament. După ce a fost extrernată, artista a vrut să le transmită urmăritorilor de pe Instagram un mesaj prin care să îi liniștească.

”Când m-am trezit am simțit că nu mai aud deloc cu urechea și că nu pot merge în linie dreaptă. Mi s-a spus că am boala Ménière. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și multe persoane m-au contactat și mi-au dat sfaturi. Ar fi putut fi mult mai rău, așa că asta este. Sunt foarte recunoscătoare pentru starea mea de sănătate. Doar că m-a luat prin surprindere. Însă mă bucur că am mers din timp la spital și au descoperit care este problema. Am primit tratamentul potrivit, așa că mă simt mult mai bine astăzi.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)