Anul acesta, Jason Momoa este pus pe fapte mari. Actorul a făcut câteva schimbări radicale, inclusiv de look. După ce s-a ras pentru o cauză nobilă, Jason a trecut la fapte mărețe. Nu știm dacă îi va face sau nu concurență lui Post Malone, dar un lucru este cert: a început să se tatueze pe cap.

Jason Momoa știe cum să își surprindă fanii și nu doar din punct de vedere actoricesc. Recent, acesta s-a tuns pentru a trage un semnal de alarmă. Nu mai este niciun secret faptul că „Aquaman” este preocupat constant de problemele planetei, iar faptul că a renunțat la podoaba capilară care l-a făcut celebru nu este deloc întâmplător.

Părul lung până la umeri era trademark-ul lui Momoa. Spunem „era”, pentru că acum acesta a optat pentru o tunsoare fresh și a renunțat de tot la celebra coadă. Actorul s-a tuns pentru a susține diminuarea cantității de plastic din oceane și nu este singurul demers pe care l-a făcut în direcția asta.

„Am făcut asta pentru că m-am săturat de sticlele de plastic, trebuie să oprim asta. Furculițe de plastic, plastic peste tot. Ajunge în pâmânt, apoi în oceane. Ceea ce se întâmplă în oceane este foarte trist. Așa că vă rog, eliminați tot ce înseamnă plastic din viața voastră”, a spus Jason pentru Pop Sugar.

Jason Momoa s-a tatuat conform tradiției

După ce a renunțat la podoaba capilară, „Aquaman” s-a și tatuat. Așa cum probabil era de așteptat, tatuajul are o mare însemnătate pentru el. La mai bine de o săptămâna de când și l-a făcut, actorul a vorbit despre el. „Sunt onorat să fac parte din asta. Este un moment puternic pentru mine”.

Se pare că tatuajul are influențe hawaiiene și a fost executat printr-o tehnica polineziană. Mai exact, artistul tatuator a trasat liniile inițiale în timp ce a vorbit cu Jason despre familia lui. Apoi, acesta a folosit unelte handmade pentru a impregna cerneala, iar procesul este mult mai dur decât cel din saloane. Cel care se tatuează este mereu înconjurat de cei dragi care îi cântă și îi oferă mâncare.

#inked. Jason Momoa s-a tatuat pe cap, dar nu mulți știu cum a decurs procesul
BuzzFeed