Situație incredibilă cu doar o lună înainte de ceremonia de învestire a lui Donald Trump la Casa Albă. Artiștii pop refuză rând pe rând să cânte în recital, așa cum era tradiția.

TOP 7 chestii care au înnebunit internetul în 2016

Potrivit unui site american de știri, cel mai probabil nu vor "cânta trompetele" la eveniment. Deja organizatorii s-au lovit de mai multe refuzuri. Un nume vehiculat a fost cel al lui Sir Elton John însă purtătorul de cuvânt al artistului a negat informația. 

VIDEO: Asta e piesa care a înnebunit planeta. E cea mai căutată în acest moment!

John Legend, câştigător al Premiului Grammy, și care a fost oaspete al familiei Obama de mai multe ori, "nu este deloc surprins". Legend spune că oamenii creativi au tendința de a respinge intoleranța și ura.

"N-aș face-o", a spus și suedeza Zara Larsson, într-o declarație oferită la gala BBC Music Awards. "O mulțime de artiști au fost pro-Hillary și anti-Donald. Așa că n-aş accepta să cânt și nici cei mai mulți dintre oamenii inteligenți nu ar face-o".

Echipa lui Trump spune că acum aşteaptă o confirmare de la reprezentanții lui Bruno Mars sau Justin Timberlake. Ceremonia de învestire va avea loc pe 20 ianuarie 2017.