În vara anului trecut, fanii lui Iggy Azalea nu au primit cea mai bună veste. Iggy a anunțat că se va retrage din muzică, iar așa zisul moment trist a culminat cu lansarea unui album. Spunem „așa zisul” pentru că, între timp, rapperița s-a răzgândit.

Iggy Azalea este foarte indecisă în ceea ce privește cariera sa. Anul trecut, a trâmbițat peste tot că se retrage și că se va axa pe un nou business. Acum, la câteva luni distanța, Iggy s-a răzgândit. Decizia ei nu prea a mai uimit pe nimeni, mai ales că, în lumea artiștilor, astfel de episoade sunt foarte cunoscute (vezi Selena Gomez și Doja Cat).

În 2021, Iggy Azalea părea mai hotărâtă ca niciodată să se dea un pas în spate din lumina reflectoarelor. Artista a decis ca acela să fie ultimul an în care să mai performeze pe scenă. Iggy voia ca, în viitor să se dedice altor proiecte, dar și creșterii micuțului Onyx.

”End of an Era” este special pentru mine pentru că după ce îl voi lansa în august, voi lua o pauză de câtiva ani pentru a mă concentra pe alte proiecte și lucruri care mă pasionează și care mă inspiră. Sunt încântată de faptul că veți avea ocazia să descoperiți și alte părți ale mele în viitor. Celălalt proiect super cool al meu va apărea la o săptămână distanță după album. Sper că veți continua să mă susțineți”, scria anul trecut, Iggy pe Twitter.

 

Iggy Azalea revine în industria muzicală, după ce a anunțat că are de gând să se retragă. „Luați-o p-asta!”
Hepta

De ce s-a râzgândit Iggy Azalea

Iggy Azalea pare că a pus mai bine lucrurile în balanță și a ajuns la concluzia că niciodată nu va fi pe placul tuturor. Tocmai de aceea, a decis să o revenire pe plan muzical ar fi cea mai bună variantă pentru ea, dar și pentru fanii ei.

„Cu aproape un an în urmă, am decis să iau o pauză de la muzică. Mă săturasem de energia negativă pe care o atrăgeam. În schimb, am învățat că și dacă îmi văd de treaba mea, tot negativistă voi fi. Așa că dacă eu nu am pace, nu o să aveți nici voi. Mă voi întoarce! Luați-o p-asta!”, a scris Iggy.

Rapperița a luat decizia de a se retrage din muzică după ce a văzut cum sunt tratate femeile în industria muzicală. Din fericire, acum a revenit la gânduri mai bune, iar fanii deja așteaptă piese noi din partea ei.