Fanii lui Liam Payne nu știu prea multe despre el, decât că a fost în One Direction și că este singurul membru care își dorește reîntregirea trupei. Ei bine, Liam are foarte multe secrete și detalii personale pe care le-a ținut departe de ochii curioșilor.

Liam Payne trece printr-o perioadă destul de tristă. Artistul tocmai ce s-a despărțit de iubita lui, modelul Maya Henry și, momentan se pare că nu are de gând să acorde prea repede o altă șansă iubirii. Cei doi s-au logodit anul trecut, în august și, din punctul de vedere al lui Liam, despărțirea era inevitabilă. 

Singur și disponibil. Liam Payne s-a despărțit de iubita lui, Maya Henry. Vezi de ce nu s-au mai înțeles cei doi!

Ceea ce nu multă știe este faptul că Liam are un fiu, Bear Grey Payne rezultat în urma relației cu artista de origine britanică, Cheryl Cole. În interviul pe care i l-a acordat lui Steven Bartlett, Liam a declarat de ce preferă să îl țină pe micuț departe de atenția presei. ”Este normal să îi protejăm identitatea. Vrem să îi oferim șansa să fie Bear înainte de a fi copilul lui mami și al lui tati. Ceea ce iubesc cel mai mult la el este faptul că poate fi cine vrea el.”