Alex Velea și Antonia au sărbătorit în avans ziua cântărețului, cu o vacanță romantică în Maldive. Cei doi s-au întors acasă chiar înainte de aniversarea lui Velea, iar Antonia a ținut să îi transmită un mesaj public pe Instagram.

Antonia și Velea ne-au obișnuit deja să își declare dragostea pe Instagram de câte ori au ocazia. Iar aniversarea lui Alex nu putea fi trecută cu vederea online de către iubita lui. Pe lângă urările pe care i le-a făcut live, Antonia a ținut să îi transmită și pe Instagram un mesaj de ”La mulți ani” și să îi reamintească faptul că este jumătatea ei. Artista a postat pe Insta Stories un selfie cu ei doi, făcut în vacanța din Maldive și a scris: ”La mulți ani, sufletul meu! Mulțumesc pentru tot! Ești un suflet special! Omul meu bun și talentat!”

Hotness alert! Cum a fotografiat-o Alex Velea pe Antonia la plajă, în Maldive: ”Modelul face tot!”

Alex Velea împlinește astăzi 37 de ani și poate spune cu mâna pe inimă că are tot ce își dorește până la vârsta aceasta. Formează o familie cu cea mai frumoasă artistă din România, au împreună doi copii superbi, iar muzica pe care o lansează ajunge inevitabil în Trending. Chiar dacă mulți l-au criticat pentru stilul muzical pe care l-a adoptat în ultima perioadă, trapanele, Alex Velea tace și face în continuare ce știe mai bine. Și-a luat gașca de la Goldey Boy Society și a colaborat recent cu Florin Salam, iar melodia lor a ajuns pe locul 1 în Trending și a depășit jumătate de milion de vizualizări în prima zi de la lansare. Cam bine, nu?