Halsey a intrat în transa schimbărilor. Din moment ce a făcut primul pas și s-a ras în cap, artista este de neoprit și își face din ce în ce mai des artificii stilistice.

Halsey are o mare doză de curaj și nu putem nega asta. După ce s-a ras, artista și-a făcut tatuaj pe cap pentru că, de ce nu? Acum, Halsey a schimbat un pic registrul și a adus curcubeul în viața ei. Sau măcar un sfert de curcubeu pentru că artista s-a vopsit și a optat pentru culori destul de îndrăznețe: albastru, verde neon și galben.

Acum, Halsey a avut și un motiv să facă asta. Artista a vrut să marcheze debutul ei în lumea scriitorilor. Halsey tocmai ce a lansat volumul de poezii ”I Would Leave Me If I Could”. “Am scris mii de propoziții, dar mă străduiesc cumva să alcătuiesc una singură pentru a rezuma cât de emoționantă sunt pentru acest lucru”.. le-a transmis artista urmăritorilor de pe Instagram.

“Poezia concentrează tot ceea ce face Halsey – de la muzică la pictură și spectacol – așa că nu este cu adevărat o surpriză că a fost atât de înzestrată cu scrisul. Am fost imediat captivați de poeziile sale, așa cum milioane sunt atrași de muzica ei”, a spus Stephanie Frerich, editorul executiv care s-a ocupat de apariția cărții.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

book release things. everything is disgusting and it’s perfect.

A post shared by halsey (@iamhalsey) on