A trecut deja un an de când soția lui John Legend, Chrissy Teigen a pieredut sarcina. Momentul a fost unul cumplit pentru familia care îl aștepta cu brațele deschise pe cel de-al treilea copil, dar Chrissy a găsit puterea de a merge mai departe și de a împărtăși cu fanii o parte din durerea ei.

Chrissy Teigen nu și-a ascuns nicio secundă durerea față de fanii ei și încă de când a aflat că a pierdur sarcina, a urcat pe Instagram una dintre cele mai emoționante imagini. Chrissy a scris un mesaj sfâșietor anul trecut pe social media și a promis că mereu își va aminti de băiețelul ei și îl va considera un membrul al familiei, chiar dacă, din păcate, nu l-a putut aduce pe lume. Mai mult decât atât, soția lui John Legend are un ritual de la care nu se abate niciodată și pe care l-a împărtășit cu fanii.

Embrace yourself! Chrissy Teigen și-a arătat cicatricile la un an de la operația suferită

Chiar dacă Jack nu mai este printre noi, Chrissy s-a asigurat că îi va păstra mereu amintirea vie.”De fiecare dată când mergem în vacanță sau plecăm undeva, copiii mei îmi spun <>, așa că trebuie să iau mereu caseta cu cenușă după mine. Apoi, când ajungem la destinație, îmi spun <> Știu că poate suna ciudat, dar pun o sticlă mică de apă chiar lângă cutia cu cenușă. Sun foarte încântați să facă asta!”, a spus Chrissy.