Nicole Cherry a venit în această dimineață la Radio ZU cu cea mai recentă piesă a ei. „Florile tale” s-a auzit în premieră în Morning ZU, iar, pe lângă piesă, Nicole a dat din casă și câteva detalii legate de botezul celei mici. 

De când este mămică, Nicole Cherry radiază de fericire. Artista se bucură pe zi ce trece din ce în ce mai mult de Anastasia. Așa cum era de așteptat, proaspăta mămică de pregătește deja de botez, iar despre cum va arăta marele eveniment a vorbit azi cu Morar și Buzdugan.

„Ne minunăm pe zi ce trece de ea. A descoperit că poate să țipe și e fascinată de asta. Chiar azi, de dimineață, mă întreba Florin dacă mi se pare că are o voce. O să facem botezul la ballroom foarte drăguț, al unor prieteni foarte apropiați și o să iasă foarte frumos. O să cânte Andra, Chindriș, Trupa Feelings, iar dacă o să vrea să prezinte și Mihai Morar… 

„Florile tale” e prima piesă de după sarcină și se simte că e ca un refresh pentru că are și un ritm foarte nice. E botezul lui Nicole. Am scăpat de piesele alea super lente. Tot pe dragoste e, tot pe suferință, dar pe genul „hai, mai lasă-mă-n pace”. E compusă de Irina Rimes și mă bucur că am reușit să colaborăm. Mi se pare că îmi vine mănușă.”, a povestit Nicole în matinalul de la Radio ZU. 

 

Nicole Cherry

Nicole Cherry

Publicată de ZU TV pe Luni, 28 martie 2022