Fanii Game of Thrones au de ce să se bucure. Filmările pentru House of the Dragon, continuarea poveștii fantastice cu dragoni au început, iar pe internet au apărut deja primele imagini. Producția de la House of the Dragon a fost anunțată de către cei de la HBO anul trecut. 

Povestea fantastică desfășurată de-a lungul a opt sezoane va avea parte de o continuare. House of the Dragon va fi inspirată din cartea lui George RR Martin, ”Fire and Blood” și, din punct de vedere cronologic, acțiunea va fi plasată înainte de întâmplările desfășurate în Game of Thrones. Vom afla, așadar, istoria celor șapte case care au făcut jocurile de putere pe parcursul serialului, dar și cum au apărut dragonii. Acțiunea din carte se petrece cu 300 de ani înainte de cea din Game of Thrones și este centrată pe casa Targaryen. 

The story continues. ”Game of Thrones” revine cu trei serii noi. Ce răsturnări de situație te așteaptă?

Cei de la HBO au anunțat că au început producția și au făcut publice câteva nume din distribuție. Printre cei pe care îi vom vedea în film se numără Paddy Considine, Olicia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith şi Stebe Toussaint. Cel mai probabil, House of the Dragon va putea fi văzut în 2022. Până atunci, dacă nu ai văzut Game of Thrones, mai ai timp să te pui la punct cu povestea. A fost unul dintre cele mai de succes seriale produse de HBO și a fost printre preferințele abonaților constant, între 2011 și 2019, de la primul și până la ultimul sezon. Succesul lui a fost încununat și de cele 59 de premii Emmy pe care le-a luat de-a lungul timpului.