În ultima vreme, tot mai mulți artiști aleg să își spună poveștile prin intermediul documentarelor, iar fanii se par că le primesc foarte bine.

Billie Eilish va lansa anul viitor și un documentar, iar pentru asta a primit suma de 25 de milioane de dolari de la Apple TV. Documentarul este aproape gata, iar milioanele de fani abia așteaptă să îl vadă.

Billie a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde i-a informat pe fani că documentarul se numește ”BILLIE EILISH: THE WORLD'S A LITTLE BLURRY” și că va fi disponibil în cinematografe din februarie 2021.

”Nu am văzut nici măcar o secundă din acest documentar. Sunt șocată. Sunt speriată. Echipa a început să filmeze din iulie 2018. Cine acceptă să se filmeze atât de mult despre propria persoană fără să vadă o singură secundă?”, a declarat Billie pentru Female First.

Producătorii i-au respectat dorința lui Billie. Documentarul va prezenta viața ei profesională, ascensiunea către succes, dar nu va face deloc referire la viața personală și la relații.