Feli este una dintre cele mai bune voci de la noi. Artista are o fetiță minunată care ii face zilele mai frumoase, dar și un iubit care i-a devenit chiar începând de astăzi soț.

Momente de emoție și de fericire maximă pentru Feli. Artista a fost cerută de soție de către iubitul ei, Cătălin. Cei doi formează un cuplu minunat de mai bine de doi ani și au și o fetiță minunată, Nora Luna. Fix când nu se aștepta, Feli a trebuit să ofere cel mai sincer răspuns la cea mai sinceră întrebare adresată de către Cătălin.

Artista a împărtășit vestea cea mare cu fanii de pe Instagram, iar mesajele și felicitările pentru viitori soți au început să curgă imediat.

”DA! 💍
Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Accept pentru că mă iubești fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.
Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind.
Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta.
Când îmi spui “nevastă” ma simt cea mai mândră! Că-s a ta! ❤️”,
a scris Feli pe Instagram.