Feli a trecut miercuri pe la Morning ZU să cânte cea mai nouă piesă a ei, dar și un cover-surpriză. ”Adu-ți aminte” s-a auzit live în studioul de la Radio ZU, iar la final Feli a cântat o melodie din repertoriul Innei. 

La două săptămâni de când a lansat ”Adu-ți aminte”, Feli a venit la Morning ZU să o cânte live. Este prima cântare din studio de toamna aceasta, iar Feli a fost prima invitată a lui Buzdu și Morar, după vacanță. Artista a povestit cum a luat naștere piesa și a spus că se regăsește foarte mult în mesajul ei, fiind inspirată chiar din viața sa. Feli a colaborat cu colegii ei de la  HaHaHa Production și le-a transmis povestea, iar ei au pus-o în versuri. ”Adu-ți aminte” a adunat deja o jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, iar astăzi s-a auzit live în studio.

Feli nu a venit cu mâna goală și a mai scos un as din mânecă după ce a cântat piesa ei. A făcut un cover după una dintre cele mai tari melodii lansate de Inna anul acesta. ”Flashbacks” a fost lansată la începutul anului, iar videoclipul se bucură de peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. Astăzi, piesa a avut parte de un remake original, în interpretarea lui Feli.