Believe it or not, au trecut 15 ani de la lansarea celei mai celebre piese Jonas Brothers. „S.O.S” nu l-a lăsat indiferent pe Nick Jonas. Artistul a decis să sărbătorească asta alături de fanii lui de pe TikTok, într-un videoclip amuzant.

Nick Jonas nu o să uite niciodată impactul pe care l-a avut perioada Disney în viața lui. Nick împreună cu frații lui au avut propriul serial, dar au jucat și în anumite filme. Pe vremea aceea, cei trei artiști au lansat „S.O.S”, una dintre piesele cu care au scris istorie. Piesa a fost lansată pe 3 august 2007 și a fost inclusă pe cel de-al doilea album al trupei. „S.O.S” a fost prima piesă lansată de ei sub umbrela Disney Hollywood Records.

„S.O.S” a debutat direct pe locul 65 și a ajuns până pe locul 17 în topul Billboard Hot 100. Într-un interviu pentru Rolling Stone Nick a povestit că inspirația pentru piesă i-a venit de nicăieri. A compus totul într-o singură noapte, iar succesul a venit de la sine.

În timp ce marca cei 15 ani de la lansare, Nick Jonas a povestit pe TikTok câteva detalii amuzante pe care nu multă lume le știe.

  • „Am scris piesa când aveam 13 ani și eram într-o cameră de hotel din New York
  • „Titlu ei origianl a fost . Când a venit momentul să fac tracklisting-ul albumului, am schimbat tot. În plus, toată lumea îi zicea „S.O.S”
  • „În 2007, a fost primul nostru cântec care a ajuns pe locul 1 în iTunes. Chiar și în prezent, este una dintre piesele pe care iubesc să le cânt live.

Vreau să mulțumesc fiecărui fan care a cântat cu noi și încă mai cântă. Vers cu vers”, a spus Nick Jonas în încheierea filmulețului.

@nickjonas

Time flies when youre having fun. #sos #jonasbrothers #song #songwriting @Jonas Brothers

♬ S.O.S. – Jonas Brothers