Harry Styles este recunoscut datorită ținutelor lui spectaculoase. Metale, paiete, pene sunt doar câteva dintre detaliile care se regăsesc în ținutele lui de scenă. Însă, te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu hainele lui după ce sunt purtate?! Cel care a dat răspunsul acestei întrebări a fost chiar Harris Reed, unul dintre designerii care se ocupă de aparițiile starului.

Pe lângă faptul că este extrem de talentat, Harry Styles este și un adevărat fashion icon. La început, ținutele sale au creat controversă în online și nu numai. Însă, cu timpul, fanii au înțeles că totul face parte din imaginea lui și că hainele sunt o extensie a personalității sale. Pentru a arăta mereu impecabil, Harry s-a înconjurat de cei mai buni specialiști, printre care și celebrul Harris Reed. Acesta s-a ocupat de multe ținute pe care le-a făcut la comandă pentru spectacolele fostului membru One Direction.

Potrivit spuselor lui Harris Reed, toate ținutele sunt depozitate într-un seif din Londra. Timp de 24 de ore, în jurul acestuia este asigurată pază constantă. „Nu pot să spun unde se află cu exactitate, dar toate merg către o arhivă din Londra. Hainele sunt supravegheate 24/24. Le monitorizăm și de la distanță, prin intermediul unei aplicații special concepute pentru asta. După primul său turneu solo, i-am creat 14-15 ținute. El a purtat vreo 6 sau 7. Atunci, m-am întrebat ce s-a întâmplat cu restul. Mi-a spus să nu mă îngrijorez, că sunt păzite foarte bine.”

Harry Styles a lansat propria colecție de haine în colaborare cu Gucci

Fie că merge la evenimente, la emisiuni, filmează videoclipuri sau este pe scenă, ținutele lui Harry nu au cum să fie trecute cu vederea. Pantaloni evazați, cămăși transparente sau cu volane, sacouri cambrate pe talie sau chiar încălțăminte cu toc – Harry Styles le-a încercat pe toate. S-a îmbrăcat chiar și în balerină, la un moment dat!

Harry Styles nu este deloc străin de lumea celor de la Gucci. Artistul a apelat de multe ori la piesele vestimentare semnate de celebrul brand pentru anumite evenimente, iar de aici până la o colecție capsulă a mai fost un singur pas. Alessandro a fost cel care l-a remarcat și a vrut să lucreze cu el.

„Harry are un simț estetic extrem de dezvoltat. Are o abilitate uimitoare să combine piesele vestimentare, astfel încât să creeze outfit-uri omogene. Datorită lui am înțeles că un look generează putere. Ideea de a lucra cu el mi-a venit într-o zi în timp ce vorbeam la telefon. I-am propus că creăm o colecție de vis, pornind de la elemente jucăușe. Am ajuns să combinăm stilul anilor 1970, cu accente pop și boeme”, a spus Alessandro, unul dintre creatorii de modă de la Gucci.