În ultima vreme, Doja Cat a devenit un reper în materie de fashion și nu numai. Aparițiile ei sunt din ce în ce mai spectaculoase, iar „vinovații” sunt numeroși. Cui i se datorează nonconformismul artistei și cine a reușit să o pună în valoare atât de mult?!

Doja Cat știe cum să atragă toate privirile. Artista a semnat prezența la Săptămâna Modei de la Paris și a fost cu adevărat o apariție spectaculoasă. Ca de obicei, nimic nu este banal în ceea ce face Doja, doar că, acum, s-a întrecut pe sine.

Artista a bifat patru apariții spectaculoase, toate cu o poveste interesantă în spate. De departe, cel care a atras cel mai mult atenția a fost outfit-ul din cristale inspirat de „Inferno”, însă nu a fost singurul spectaculos.

Doja Cat lucrează cu cei mai buni

Și pentru că tot l-am adus în discuție, look-ul spectaculos a avut în spate ore întregi de muncă. Cu ajutorul ideilor ei și cu îndemânarea lui Pat McGrath, Doja a bifat una dintre cele mai tari apariții ever de la Săptămâna Modei de la Paris. Artista a fost acoperită în 30.000 de cristale Swarovski, iar procesul nu a fost deloc unul ușor. Mai exact, peste 5 ore au lucrat Pat McGrath și echipa ei. Însă, totul efortul a meritat din plin.

Colaborarea cu Doja Cat a fost o plăcere absolută. Răbdarea de care a dat dovadă cât echipa mea a machiat-o, timp de patru ore și 58 de minute. A fost cu adevărat o inspirație. Produsul final a fost o operă de artă magică și minunată, un tribut adus muncii sale și dedicării de care dă dovadă”, a spus makeup artista.

Out of this world! Patru momente în care Doja Cat a făcut senzație la Paris Fashion Week

Artistei i se potrivește de minune stilul masculin

Pentru Doja Cat, nimic nu este prea mult, așa că miercuri a forțat nota la Paris Fashion Week. Artista i-a dus pe toții cu gândul la celebrul Salt Bae. Cum a reușit asta?! Purtând mustață și sprâncene false la show-ul Viktor and Rolf.

Pentru defilarea lui Jean Paul Gaultier, Doja Cat a lucrat cu stylistul Brett Alan Nelson. Artista a purtat o jachetă din piele, albastră, oversized pe care a accesorizat-o cu o curea masivă în talie. Ținuta a fost competată cu o rochie turtle neck, cu ciorapi opaci și cu tocuri extraordinar de înalte. De departe, cea care a atras atenția a fost geanta nonconformistă. Mai exact, strugurii pe care a decis să-i poarte în loc de poșetă.

Out of this world! Patru momente în care Doja Cat a făcut senzație la Paris Fashion Week

Ultima ținută abordată de Doja Cat a fost una destul de „cuminte”. Pentru defilarea Valentino, artista a decis să meargă îmbrăcată în negru și a atras toate privirile. Doja a optat pentru un top îndrăzneț din paiete, o fustă scurtă și un palton lung, oversized.