Fără doar și poate, începutul de an a venit la pachet cu multe trenduri în materie de beauty. Vedetele sunt mereu atente la manichiură pentru că, așa cum știm cu toții „manichiura este cartea de vizită a unei femei”. În State, un nail artist face ravagii în rândul artistelor, iar Selena Gomez și Jennifer Lopez sunt doar două dintre clientele lui.

În ultima perioadă, atenția fanilor este din ce în ce mai canalizată asupra machiurilor vedetelor de peste Ocean. Cu toții știm că de acolo pleacă trendurile. Iar dacă te-ai întrebat, vreodată cine stabilește ce este „in” pentru anul în curs, îți spunem noi. Așa cum în materie de hair și makeup avem nume precum Chris Appleton sau Mario, atunci când vine vorba de unghii, îl avem pe Tom Bachik. Acesta este un nail artist extrem de cunoscut în lumea vedetelor, iar Selena, Jennifer Lopez și Margot Robbie sunt doar câteva dintre clientele lui.

Tom Bachik le-a cucerit pe dive cu tehnica lui și nu este de mirare că toare revin la el. Agenda sa este deja plină de programări și abia dacă mai are timp să respire. Unele dintre cele mai recente creații ale sale sunt unghiile Selenei Gomez, dar și ale lui Margot Robbie de la Golden Globes. Iar dacă asta nu te-a convins până acum, să știi că și de machiura lui Jennifer Lopez din ziua nunții tot el s-a ocupat.

Printre cele mai recente cliente ale lui Tom se numără și Nicola Peltz. Iubita lui Brooklyn Beckham a ajuns la el prin intermediul Selenei și nu a regretat alegerea făcută. Bachik merge pe modele simple, nude, pe care le accesorizează cu elemente grafice.