Mira își studiază cu atenție fiecare apariție pe care o are și își accesorizează ținutele până la cel mai mic detaliu. Artista își dorește să atingă perfecțiunea, iar ținutele ei sunt mereu o sursă de inspirație pentru fanii ei.

Mira este una dintre norocoasele care orice obiect vestimentar ar pune pe ea, îi stă foarte bine. Artista iubește să jongleze cu diferite stiluri vestimentare, de la cel sport la cel glam. Aproape că nu există dată în care să fi dat greș. Și cum moda n-are granițe, nu de puține ori artista de la noi a fost matchy-matchy cu starurile din afară.

Mai nou, Mira și Georgina Rodriguez au făcut o pasiune pentru aceeași pereche de blugi. Este vorba despre o pereche de jeanși apăruță sub eticheta Mugler. Blugii, care sunt o combinație de denim și piele neagră. Sau, în unele cazuri, decupaje. Aceștia au apărut într-o prezentare de modă de anul trecut. Bella Hadid i-a purtat pe catwalk și de acolo s-a declanșat isteria.

Blugii au fost piesa de rezistență a colecției propuse de brand-ul Thierry Mugler, iar fashionistele din întreaga lume s-au grăbit să pună mâna pe ei, deși prețul nu este deloc unul mic. Dintre vedetele de la noi, printre primele care și i-au achiziționat au fost Alina Eremia și Inna. Ambele s-au afișat pe Instagram purtându-i în diverse combinații, dar se pare că pentru Inna, jeanșii s-au transformat într-una dintre piesele ei vestimentare preferate.