Lui Shawn Mendes nu îi merge bine doar pe plan personal, ci și profesional. Deși fanii așteaptă de la el măcar o piesă nouă, artistul nu se grăbește deloc în această direcție. În schimb, admiratoarele lui se poate delecta cu cele mai hot imagini din campania Tommy Hilfiger.

Shawn Mendes a fost mereu atras de artă, indiferent de forma ei. Moda este și ea o artă, iar Shawn a decis să se implice mai mult ca niciodată în acest domeniu. Astfel, a luat naștere colaborarea dintre el și brand-ul Tommy Hilfiger. Artistul nu s-a rezumat doar la a poza și a promova produsele, ci s-a implicat activ și în crearea lor. În mesajul pe care acesta l-a postat pe Twitter, reiese clar faptul că brand-ul a avut încredere în el și în ideile sale.

„Thomas Hilfiger, mai întâi de toate, vreau să-ți mulțumesc pentru oportunitatea de a crea alături de tine și de echipa ta minunată. Mulțumesc pentru că mereu ai depășit limitele și ai militat pentru noi standarde ale sustenabilității. Și, nu în ultimul rând, mulțumesc că ai dat șansa familiei mele să fie parte din această campanie împreună cu mine. Înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt foarte mândru de această colecție”, a transmis Shawn Mendes.

Shawn Mendes, mai hot ca niciodată!

În clipul de promovare, Shawn nu a fost singur, ci a avut alături alte modele. Toate au îmbrăcat diverse piese ale colecției. Shawn nu s-a putut abține să nu își arate abdomenul tonifiat, în timp ce încearcă să descrie în cele mai potrivite cuvinte colecția sa de suflet.

„Cum ar fi dacă am reinventa ceea ce a fost dat la o parte?! Schimbarea este mereu vitală. (…) Piesele din această colecție sunt din materiale reciclate, colorate de amintiri și transformate în adevărate icon-uri. Cred că forma este foarte importantă. De data asta, forma nu este la fel cum obișnuia să fie în anii ’90. În schimb, este inspirată de acolo.”

Girls, this is for you! Shawn Mendes a lansat colecție de haine în colaborare cu Tommy Hilfiger