În ultima vreme, lui Kim Kardashian a început să-i placă online-ul mai mult ca niciodată. North este „vinovată” pentru asta. Micuța este dependentă de TikTok, iar Kim K, fie că vrea, fie că nu vrea, trebuie să se filmeze de dragul fiicei sale.

Anul 2023 a găsit-o pe Kim Kardashian mai deschisă ca niciodată către social media. Dacă până acum se rezuma la Instagram și reality show-ul familiei sale, de acum încolo, are o altă perspectivă. Și anume, pe cea a TikTok-ului. Kim postează destul de des filmuțele pe contul pe care îl are la comun cu fiica sa, North. Tot North a fost și cea care i-a arătat lui Kim o altă latură a online-ului, deci, pentru asta, îi este recunoscătoare.

Recent, miliardara le-a arătat tuturor cum a arată o zi obișnuită din viața ei. Atunci când nu filmează sau nu are campanii cu brand-uri mari, Kim își începe ziua cu antrenamente și suplimente pentru un corp perfect. Dar, nu înainte de a se asigura că totul în casa ei arată și miroase splendid. Iar pentru asta, ajutorul ei de nădejde este parfumul de cameră de la Diptyque Paris. Kim a făcut o obsesie pentru varianta Tubereuse și costă doar 56 de euro.

Cum miroase acasă la Kim Kardashian. Parfumul de cameră pentru care miliardara a făcut o obsesie