Cei de la Balenciaga nu duc deloc lipsă de inspirație. După încălțările mega distruse, brandul vrea să dea lovitura, din nou. De data asta, în targetul lor intră doamnele și domnișoarele, căci este vorba despre o geantă.

Balenciaga a fost mereu un brand care a urmărit atenția tuturor. Și a reușit! După geanta de rafie inspirată de bunica, dar și geanta tip boxă, brandul a pregătit o nouă lansare despre care va vorbi toată lumea. Este vorba despre geanta Lay’s. Da, ai văzut bine! Balenciaga s-a inspirat de la chipsurile pe care le consumă toată lumea și a îmbinat utilul cu plăcutul.

Geanta este deja virală pe TikTok, iar cei care doresc să o achiziționeze, trebuie să știe câteva detalii. La fel ca si chipsurile, geanta Lay’s vine în diverse modele, la fel ca sortimentele de chipsuri. Designul genții nu este cu mult diferit față de cel al unei pungi normale de chipsuri. Ceea ce a adus Balenciaga în plus este numele brandului inscriptionat pe interior.

@highsnobiety

A closer look at the @balenciaga Lay’s bag 👀 🥔 Which flavour are you choosing? 🍽 #snobtok #highsnobiety #balenciaga #pfw #fashionforyou ♬ Capitalism popped off today – Poot

Anul acesta, Kim Kardashian a fost imaginea Balenciaga

Balenciaga a ales-o pe Kim Kardashian să fie imaginea oficială a genții care a înnebunit întreaga planetă. Anul acesta, Balenciaga s-a orientat mai mult ca niciodată către artiști și nume cunoscute, iar Bieber a fost primul care a spart gheața.

Balenciaga Le Cagole a fost zărită la brațul tuturor influencerilor din afară, iar, cât de curând, tot Instagramul va fi asaltat cu imagini inspiraționale cu celebra geantă. Un astfel de accesoriu nu este deloc unul ieftin, iar doamnele și domnișoarele care vor să pună mâna pe o astfel de piesă statement vor trebui să scoată din buzunar puțin peste 1.500 de euro. În plus, sigur vor fi satisfăcute și cele mai pretențioase gusturi, pentru că Le Cagole vine pe opt culori vibrante. Well, spor la cumpărături!

Credeai că l-ai văzut pe toate?! Balenciaga a lansat geanta inspirată de... o pungă de chipsuri
Hepta