Anul acesta, Lady Gaga a strălucit la Premiile Oscar. Vedeta a ales să se prezinte la eveniment, deși a avut unele dubii. Artista a făcut senzație pe covorul de culoarea șampaniei și toată lumea vorbește despre look-ul ei armonios creat cu piese speciale.

Lady Gaga a furat startul de data asta. La Premiile Oscar, artista a fost în atenția tuturor și nu doar pe covor, ci și pe scenă. Vedeta a ales să îmbrace o rochie semnată de casa de modă Versace. Piesa vestimentară a fost lansată cu doar câteva zile înainte de eveniment, în cadrul unei defilări la Pacific Design Center în West Hollywood.

Rochia a fost purtată Gigi Hadid și s-a mulat perfect pe silueta lui Lady Gaga. Detaliile transparente au fost cele care au scos în evidență formele lui Gaga și care au făcut-o să se simtă în largul ei și glam, în același timp.

În ceea ce privește bijuteriile, accesoriile lui Lady Gaga au fost semnate de Tiffany & Co. Gaga a purtat un colier, un inel, o brățară și cercei din platină și diamante.

De zona de makeup s-a ocupat nimeni alta decât Sarah Tanno. Aceasta a folosit produsele din colecția Haus Labs, brand-ul lui Lady Gaga. Cu ajutorul lor a creat un smookey eye dramatic, iar accentul a căzut pe buzele roșii.


În ceea ce privește părul, hairstylistul Frederic Aspiras a optat pentru un coc împletit, realizat perfect.

Lady Gaga, nominalizată la Oscar cu piesa „Hold my hand”

Faptul că Lady Gaga este foarte talentată, nu mai este un secret pentru nimeni. Acolo unde aceasta își pune numele, e imposibil să nu devină hit. Aceeași soartă a avut-o și piesa „Hold my hand” care a fost prezentă pe coloana sonoră a filmul „Top Gun: Maverick”. Unde mai pui că a fost nominalizată și la Oscar.

„Când am compus piesa asta pentru Top Gun: Maverick, nu am fost conștientă de toate substraturile pe care le va defini, de cele din inima filmului, din psihicul meu și ce se întâmplă acum în lume. Am lucrat la ea ani buni de zile, încercând să o perfecționez, să o fac a noastră.

Piesa asta este o scrisoare de dragoste pentru întreaga lume după o perioadă foarte grea. Mi-am dorit să ajungă la voi de atât de multă vreme. Sunt foarte bucuroasă că pot să o împart cu voi pe 3 mai”, a scris Lady Gaga pe Twitter.