Andra postează rar fotografii cu ea de la plajă, dar și atunci când o face, își cucerește fanii de pe rețelele de socializare. Artista se află în vacanță cu familia și a publicat prima fotografie de la mare din acest sezon. 

Andra și-a luat familia și a plecat în vacanță. Artista, soțul ei și cei doi copii au făcut mai întâi o oprire la Disneyland Paris, unde au sărbătorit ziua de naștere a Evei. Apoi au dat o fugă și până la mare, pentru ca vacanța să fie completă. Andra a postat pe Instagram prima poză cu toți patru la plajă și a scris în descriere: ”Unul născut iarna, unul primăvara și doi vara! Și cum majoritatea decide, nouă ne place tuturor vara! Vă salutăm pe toți!”, a scris Andra în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe Instagram.

Artista a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, la fel și fetița ei, Eva. Imaginea a primit aproape 50.000 de like-uri pe Instagram și peste 100.000 pe Facebook. Andra împlinește 35 de ani pe 23 august și a profitat de vacanță pentru a sărbători la dublu, ziua ei și a fetiței sale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)