Săptămânile trecute, fanii lui Kylie Jenner au fost în culmea fericirii. Teoriile acestora din online conform cărora miliardara este însărcinată s-au adeverit în momentul în care Kylie a postat un videoclip emoționant în care îi dă vestea cea mare lui Travis și anume, că va avea un al doilea copil.

Kylie Jenner și-a uimit fanii cu cel mai recent anunț. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să rămână însărcinată, mai ales că situația ei cu fostul iubit, Travis Scott a fost mereu una incertă. Se pare că miliardara a decis să îi mai acorde rapperului încă o șansă și, mai mult decât atât, a considerat că încă un copil le va face viața mult mai frumoasă. La începutul sarcinii, Kylie s-a ascuns foarte mult, dar lipsa petrecerii aniversare a ridicat multe semne de întrebare, așa că a decis, într-un final, să recunoască că este însărcinată.

Videoclipul în care Kylie a dat vestea cea mare familiei a făcut înconjurul internetului instant, iar secțiunea de comentarii a fost plină de felicitări din partea fanilor. De departe, cea mai emoționată a fost mama lui Kylie, Kris Jenner care adoră copiii și care nu se aștepta la asta, acum, din partea lui Kylie.

Fanii lui Kylie de abia așteaptă ca aceasta să nască, dar până atunci, deja s-au grăbit să facă previziuni despre cum va arăta cea de-a doua fiică a cuplului peste câțiva ani. Cu cine seamănă mai mult?