De unde afli tu cele mai tari și mai tari chestii? Păi nu de la ZU TV?! Ne-am întins antenele și am aflat în exclusivitate pentru tine cea mai tare veste. Mario Joy va fi pe coloana sonoră de la Fast & Furious 8. Say what? Da, ai citit bine, ”California” va fi una dintre melodiile pe care producătorii francizei le vor folosi ca soundtrack.

PREMIERĂ: Nicoleta Nucă – Când pleci (by Carla’s Dreams)

E clar, Mario Joy e artistul momentului. În câteva luni, de când a lansat ”California”, a rupt toate recordurile posibile, iar acum e aproape de o premieră absolută. ”California” e în cărți pentru coloana sonoră de la ”Fast & Furious 8”, care va avea premiera în aprilie anul viitor. E primul artist român care reușește această performanță. ”Fast & Furious”, una dintre cele mai tari francize ever, se laudă cu un box office de 4 miliarde de dolari

Inna a depășit 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Uite despre ce piesă este vorba!

”California” i-a adus până acum lui Mario Joy un milion de căutări pe Shazam, a fost no. 1 în topurile din România, Bulgaria, Turcia, Rusia și Ucraina, iar artistul a semnat un contract cu cea mai mare casă de discuri din lume. Luni, Mario Joy lansează piesă nouă. Până atunci, te lăsăm să te mai bucuri puțin de ”California”.