Abia a început anul 2017, dar nu exagerăm cu nimic dacă spunem că cel mai mare FAIL la capitolul muzică s-a consumat deja. Sigur știi despre ce vorbim, e peste tot pe internet în ultimele zile și a generat sute de reacții. Prestația dezastruoasă pe care a oferit-o Mariah Carey de Revelion, în Times Square. Și dacă aveai impresia că ai văzut tot, reacția ei de pe rețelele de socializare întrece orice așteptare la capitolul aroganță. 

7 formații care au pierdut un membru și au continuat să cânte așa

Ce faci când ești ditamai diva internațională, dar uiți versurile pe scenă? Exact, pui publicul să cânte în locul tău. Cel puțin așa a făcut Mariah Carey, care nu a fost în stare să-și cânte propriul hit, ”Emotions”, din cauza unor probleme tehnice care au lăsat-o fără monitoare. Două milioane de oameni erau în Times Square, New York, și alte câteva milioane cu ochii pe TV când s-a întâmplat fail-ul. 

TOP 3 cele mai apreciate fotografii pe Instagram în 2016

Și pentru ca aroganța să meargă până la capăt, Mariah a lovit din nou, de data aceasta pe Instagram. Ai crede că le-a cerut scuze fanilor pentru playback-ul jenant? Nici vorbă! Artista a pus un gif și o descriere mai mult decât arogantă: ”Shit happens 😩 Have a happy and healthy new year everybody!🎉 Here's to making more headlines in 2017 😂”.

În caz că ai ratat momentul:

Și reacția:

Shit happens 😩 Have a happy and healthy new year everybody!🎉 Here's to making more headlines in 2017 😂

Un clip video postat de Mariah Carey (@mariahcarey) pe