În ultima vreme, tot mai multe vedete își fac curaj și fac publice anumite detalii intime care, până acum, erau considerate un subiect tabu. Nu doar starurile din afară și-au luat inima-n dinți, ci și vedetele de la noi.

Chiar dacă ar putea să atragă critici, celebritățile nu ezită să își dezvăluie cele mai ascunse secrete.  Unele dintre ele au recunoscut fără niciun fel de problemă că nu se identifică nici cu genul masculin, nici cu cel feminin, iar de aici rezultă încadrarea în categoria non-binarilor.

Unele nume s-ar putea să te surprindă, altele poate nu, însă toate au recunoscut fără nici cea mai mică reținere orientarea lor sexuală.

Sam Smith este o persoană complexă și nu s-a identificat niciodată doar cu partea feminină sau cu cea masculină. Artistul și-a asumat faptul că este fericit alături de un bărbat și nu se ferește nicio secundă să își arate sentimentele în public. Sam și-a tatuat pe mână un băiețel care îi reprezintă cel mai bine personalitatea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Smith (@samsmith)

Dezamăgită de bărbații din viața ei, Demi Lovato a decis să treacă în tabăra celor non-binari și, mai mult decât atât, vrea ca pe viitor cei care discută cu sau despre ea să i se adreseze cu pronumele ”ei/ele”. „Astăzi este o zi în care sunt fericită să îmi împărtășesc mai mult din viața mea cu voi toți. Sunt mândră să vă spun că mă indentific drept non-binară și îmi voi schimba oficial pronumele la ei/ele pentru viitor. Fac asta pentru voi toți cei care nu ați putut împărtăși cine sunteți cu adevărat persoanelor iubite”, a postat Demi pe Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Roxen și-a făcut curaj și a vorbit cu fanii de pe TikTok despre identitatea ei de gen. La fel ca Demi Lovato sau Sam Smith, Roxen a declarat că este non-binară și că se consideră băiat în corp de fată. ”De când eram foarte mică simt că sunt un băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine. Sau orele pierdute la mall. În viața mea anterioară chiar am fost băiat. Sincer, tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată”, a povestit Roxen, într-un moment de maximă sinceritate, pe TikTok. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROXEN (@isroxen)