Luni, de Ziua României, toată lumea se deșteaptă cu Radio ZU și ZU TV la Marea Unire ZU. Atunci vom sta drepți la Morning ZU la Marea Unire ZU în fața vocilor lui CRBL, Mirabela Dauer, băieților de la Maxim şi 3 Sud Est, lui Mihai Constantinescu, Andreea Banică, Daniel Iordăchioaie, Lidia Buble, Andra şi Inna. BETON, nu?

Toți ți-au dat la un moment deşteptarea la Morning ZU la un moment dat. Atunci s-a lăsat cu emoție, cu fericire şi cu multe zâmbete. Ca să îți imaginezi ce va ieşi luni, înmulțeşte toate sentimentele cu 100 şi vei înțelege de ce ce uneşte ZU, nu dezbină nimeni!

Pe CRBL l-ai văzut chiar luni la Morning ZU. Atunci a venit alături de Jorge pentru a cânta single-ul recent lansat, "Nu Ne Potrivim".

Alături de CRBL va veni Mirabela Dauer. Vocea de aur a muzicii româneşti ai auzit-o la Marea Unire ZU de anul trecut. Mirabela Dauer a cântat atunci alături de cel mai tare frătziwor şi a fost "bine, bine".

Unii au fost idolii adolescenților din anii 90 și 2000, ceilalți îi inebunesc pe puștii de astăzi. E vorba de 3 Sud Est și de Maxim. Ei își vor uni vocile pentru prima dată la Marea Unire ZU. Vei vedea cel mai tare boyband din istoria muzicii româneşti. Ca un mic preview uite-i pe băieții de la Maxim cum au cântat "Vreau Să Te", live la Morning ZU.

Băieții de la 3 Sud Est au venit în studio la Radio ZU cu multe "Emoții". Luni îşi vor aduna "Amintirile" şi vor fi "Liberi". Casăfiebine!

Cu Andreea Bănică te-ai întâlnit şi anul trecut la Marea Unire ZU. Anul acesta a rupt boxele alături de Shift la Morning ZU. Luni va colabora pentru prima dată cu mereu tânărul Mihai Constantinescu.

Te-ai gândit vreodată cum ar suna un featuring între Daniel Iordăchioaie și Lidia Buble? Vei afla luni dimineață pe Radio ZU și ZU TV, pentru că atunci ei vor simți muzica la fel.

Şi poate că te vor duce şi până la Marea Albastră, dar să sperăm că vremea va fi frumoasă...

Marea Unire ZU nu se putea face fără Andra și melodiile ei populare BETON.

INNA nu va lipsi nici ea și va fi însoțită de un taraf!

 Vom da toți mână cu mână în numele hiturilor. Artiștii vor pune voce, lângă voce pentru Marea Unire ZU. Pentru că noi suntem români și ca să fie bine!