Este oficial! După câteva săptămâni de speculații și zvonuri, Kylie Jenner a confirmat că este însărcinată. Milionara a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț emoționant prin care a anunțat că așteaptă al doilea copil. 

Dacă la prima sarcină Kylie Jenner a reușit să țină totul în secret până în clipa în care a născut, de data aceasta nu a mai mers cu secretul. Kylie a fost dată de gol de cineva apropiat, iar informația că așteaptă al doilea copil a fost preluată rapid de presa de peste Ocean. Cea mai mică dintre surorile Jenner nu a infirmat, nici nu a confirmat zvonurile, până acum, când a decis să pună capăt speculațiilor și a postat pe Instagram un filmuleț foarte emoționant și personal.

Busteeed! Cum plănuia Kylie Jenner să își anunțe sarcina, înainte să afle toată lumea că va fi mămică

Kylie a surprins în imagini momentul în care și-a făcut testul de sarcină și i-a dat vestea partenerului ei, Travis Scott, prima vizită la medicul obstetrician, dar și felul în care și-a anunțat mama că urmează să fie bunică din nou. Kylie și-a arătat și burtica de gravidă, în toată splendoarea, iar momentul în care fetița ei, Stormi, îi dă un pupic pe burtică a topit inimile celor care au văzut filmulețul. 

Clipul a adunat 11,5 milioane de like-uri în câteva ore de când a apărut pe internet. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)