Britney Spears nu mai vrea să stea pe tusă. Vedeta a pregătit o serie de surprize pentru fanii ei care au solicitat-o mereu pe scenă. Dacă până acum s-a axat pe planul profesional, de data asta, Brit vrea să acorde o mai mare importanță muzicii.

Britney Spears are de gând să recucerească topurile și are toate șansele. Artista garantează ca are un as extrem de valoros în mânecă. Se pare că vedeta a trecut pe la studioul de înregistrări și a ales deja cu cine va colabora pentru următoarea ei piesă. Britney se pare că a bătut deja palma cu Elton John și vor lansa prima lor colaborare.

Potrivit celor de la Page Six, piesa se numește „Hold me closer” și este deja programată spre lansare pentru luna viitoare. Cei doi artiști au înregistrat piesa la un studio din Beverly Hills. „Hold me closer” este specială pentru Brit, mai ales că este prima piesă pe care o lansează după 13 ani de tutelă.

„A fost ideea lui Elton, iar Britney este un mare fan. Au înregistrat un remix pentru „Tiny Dancer”. Toată lumea de la studio a ascultat-o deja și sunt înnebuniți după ea. Toți spun că va fi hitul verii”, a spus o sursă pentru Page Six.

 

 

Britney Spears, dezamăgită de mama ei

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Britney Spears și tatăl ei nu au avut deloc o relație bună. Acesta i-a controlat ani la rând viața. Totuși, se pare că lucrurile nu au fost chiar așa cum au fost prezentate. În urmă cu câteva luni, Brit a vorbit sincer despre persoana care a stat în spatele întregii operațiuni.

„Pssss, poate că tatăl meu a început tutela în urmă cu 13 ani. Însă ceea ce oamenii nu ştiu este că mama mea este cea care i-a dat ideea!!!! Nu voi primi niciodată înapoi acei ani! Ea mi-a distrus viaţa în secret”, a scris Britney într-o postare pe care a șters-o, ulterior.

„Ştii exact ce ai făcut. Tatăl meu nu este suficient de deştept să se gândească vreodată la o tutelă. Însă în seara asta voi zâmbi ştiind că am o nouă viaţă înainte”, a mai scris vedeta.

Britney Spears l-a menţionat şi pe fostul ei impresar Lou Taylor în postarea sa. Artista a susținut că Lou s-a prefăcut că nu are „nicio idee de ce se întâmplă”, când realitatea era cu totul alta.

 

 

Britney Spears is back! Printeșa pop are de gând să lanseze duet cu unul dintrei cei mai „vânați” artiști
Hepta