Selena Gomez nu doar l-a criticat și refuzat pe Maluma, ci i-a găsit și înlocuitor! După ce la începutul anului, "Pretty Boy" a recunoscut într-un interviu că și-ar dori o colaborare cu cântăreața americană, Selena Gomez l-a făcut cu ou și cu oțet.

Selena a declarat într-un interviu pentru The Huffington Post că Maluma e misogin și că n-ar putea să lanseze niciodată o melodie împreună cu el, iar totul se pare că a pornit de la versurile melodiei "Quatro Babys", pe care Maluma o cântă de fiecare dată în concerte: "Nu pot să cred că un artist de talia lui Maluma, în plin succes, a venit cu un cântec împotriva femeilor, care sunt principalii săi fani. A făcut mult rău industriei muzicale, iar cu talentul pe care-l are, nu ar trebui să simtă nevoia de a recurge la aceste metode".

FOTO: Selena Gomez a purtat o bluză care costă 24$ și acum toate fetele o vor

După ce i-a spus "NU" lui Maluma, Selena Gomez a pus ochii pe un alt artist latino, Ozuna! Surpriza a apărut pe pagina de Instagram a lui Cardi B. Artista a anunțat că va urma o colaborare "bombă": Cardi B, Selena Gomez, Ozuna și DJ Snake pregătesc cel mai tare featuring al toamnei: ”Taki Taki”, o piesă care va fi lansată în curând.