Netflix are planuri mărețe pentru perioada următoare. Platforma pregătea un nou sezon al serialului „The Chosen One”, însă filmările au fost întrerupte de o adevărată drama. Doi dintre actori au murit într-un tragic accident de mașină în Mexic.

Raymundo Garduño Cruz şi Juan Francisco González Aguilar sunt cei doi actori care au murit. Potrivit informațiilor din presa internațională, cei doi nu erau singuri în camionetă, ci erau alături de încă patru persoane care au fost grav rănite. Accidentul nu s-a produs pe platourile de filmare. Camioneta era în drum spre aeroport, transportând echipa serialului.

Denumit anterior „American Jesus”, serialul a fost una dintre cele mai recente adaptări ce au urmat achiziției Netflix în 2017 a companiei de benzi desenate Millarworld. Intenția a fost de a adapta personaje din catalogul Millaworld în filme, seriale şi emisiuni pentru copii pentru a apărea pe Netflix. Acordul a fost prima preluare de către Netflix, scrie Los Angeles Times.

Netflix descrie „The Chosen One” ca fiind un serial în spaniolă şi engleză. Producția se bazează pe povestea unui băiat de 12 ani care descoperă brusc că s-a întors ca Iisus Hristos. Serialul e bazat pe seria de benzi desenate a lui Mark Millar şi Peter Gross.