Ariana Grande este de neoprit. Artista bifează record după record în topurile muzicale, dar nici la capitolul social media nu stă rău. Ariana a reușit să aibă în portofoliu o imagine cu aproximativ 15 milioane de aprecieri.

Finalul anului îi aduce numai vești bune Arianei Grande. Cel mai recent album al artistei, "Positions" a debutat pe primul loc în topul albumelor din clasamentul Billboard 200. Odată cu această performanță, Ariana a stabilit un nou record în muzica internațională și a devenit singura artistă cu trei albume care au ajuns pe locul 1, în doi ani și trei luni.  

Acum, artista trebuie să îi mulțumească iubitului ei pentru cea mai recentă reușită. Imaginea cu inelul de logodnă primit de la Dalton Gomez i-a adus Arianei 15 milioane de aprecieri și a devenit cea mai apreciată postare de pe contul artistei. Ariana și Dalton au o relație de la începutul anului, iar perioada pandemiei se pare că i-a apropiat foarte mult. Atât de mult, încât Dalton a decis să îi adreseze întrebarea cea mare. Ari a zis cel mai sincer ”da” din viața ei și s-a afișat mândră cu inelul de logodnă cu diamant imens și perlă.