Anul acesta, Billboard Music Awards a adunat pe covorul roșu cel mai mari nume din domeniu și nu numai. Vedetele au impresionat prin ținutele lor, dar niciuna nu s-a ridicat la nivelul lui Megan Thee Stallion și al Carei Develigne.

Megan și Cara au demonstrat că prietenul la nevoie se cunoaște. Cara a vrut ca Megan să aibă cele mai frumoase poze de pe covorul roșu și nu s-a lăsat până când nu a ajutat-o. Modelul s-a oferit să țină de trena lui Megan, astfel încât să pară că este ridicată estetic de vânt. Momentul a devenit viral și a fost apreciat de multă lume, inclusiv de cei de la Bratz care au decis să lanseze două păpuși Megan și Cara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bratz (@bratz)

În urmă cu doi ani, Cara Delevigne îi spunea adio lui Ashley Benson, actrița din ”Pretty Little Liars”. Nu a trecut prea mult timp și Ashley s-a combinat cu rapperul G-Eazy, iar Cara și-a găsit liniștea în brațele modelului Kaia Gerber. Cele două au fost surprinse pentru prima dată împreună la protestele #BlackLivesMatter. Pentru a le demonstra tuturor că relația lor este foarte serioasă, Cara și Kaia și-au făcut matching tattoos. Tatuajele au fost făcute într-o zi specială, atunci când Cara a împlinit 28 de ani.

La începutul lunii, Cara a fost surprinsă în Italia alături de artista Minke. Cele două au ales ca destinație de vacanță aceeași locație în care și-au unit destinele și Kourtney Kardashian cu Travis Scott. Modelul și artista au fost surprinse în timp ce se sărutau, iar asta nu poate însemna decât un singur lucru: avem de-a face cu un nou cuplu.