Doja Cat și French Montana au dat de bănuit. Fanii artiștilor sunt de părere că cei doi formează un cuplu, iar dovadă stau cele mai recente postări.

Doja Cat și French Montana au petrecut timp împreună cu prietenii pe un yacht, iar story-urile postate pe Instagram i-au făcut pe fani să creadă că cei doi sunt împreună. Doja nu ar fi singura persoană celebră cucerită de French, în trecut acesta afișându-se cu NeNe Leakes.

Amalaratna Zandile Dlamini a.k.a Doja Cat s-a născut în 1995 în America, într-o familie în care tatăl era actor și producător, iar mama ei era pictoriță. Doja Cat și-a început cariera încărcând piese pe SoundCloud, iar la scurt timp după aceea, piesa ”So high” a făcut parte de pe coloana sonoră a serialului ”Empire”. Printre modelele ei din industria muzicală se numără Gwen Stephani, Drake, Christina Aguilera și Nicki Minaj.

Doja Cat se poate lăuda cu piesa ”Boss bitch” care a apărut pe coloana sonoră a filmului ”Birds of Prey”, dar și cu piesa ”Juicy” alături de Tyga care a urcat de pe locul 83 pe locul 41 în Billboard chart, ajungând astfel cea mai de succes piesă a artistei.