Credeai că le-ai văzut pe toate atunci când vine vorba de Doja Cat?! Complet eronat! Artista continuă să își surprindă fanii pe zi ce trece. După ce și-a făcut manichiura singură (rezultatul nu a fost deloc wow), Doja a trecut la lucruri mai serioase, cum ar fi rasul în cap și rasul sprâncenelor.

Lui Doja Cat i-a plăcut mereu să fie diferită. Atât de diferită încât a simțit că nu se poate regăsi în niciun tipar impus de societate. Tocmai de aceea, artista a făcut mai tot timpul ceea ce a vrut, fără să se gândească de două ori sau să aibă resentimente. Recent, Doja i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a ales să se radă în fața urmăritorilor de pe Instagram.

Deși colegele ei aleg varianta decolorării sprâncenelor, Doja Cat a mers mult mai departe. Aceasta și le-a ras, iar asta a venit la scurt timp după ce s-a ras și în cap. Se pare că artistei nu îi place deloc să aibă păr. Ba mai mult, a considerat că podoaba capilară poate deveni o corvoadă atunci când repetă pentru spectacole.

Nu am spus nici măcar o dată în viața mea că îmi place să am păr. Simt că nu ar trebui niciodată să am așa ceva. Când mă antrenam, nu mă puteam concentra. Îmi stătea mereu gândul la felul în care arăt și cum îmi stă părul”, a povestit Doja Cat.

 

Doja Cat s-a îndrăgostit

Doja Cat a renunțat la inhibiții. Artistei nu i-a fost rușine să spună cu subiect și predicat că unul dintre actorii din „Stranger Things” i-a picat cu tronc. Este vorba despre Joseph Quinn, cel care i-a dat naștere personajului Eddie Munson. Artistei nu i-a fost deloc ușor să ajungă la Joseph. Pentru asta, Doja a scos artileria grea. Doja l-a abordat pe Noah Schnapp, prietenul lui Joseph. Ba mai mult, a vrut să se asigure că mesajele ajung chiar la el.

Mesajele au ajuns pe mâna Marelui Internet din cauza lui Noah, iar Doja nu a fost deloc încântată de gestul lui. Deși s-a aprins destul de repede în fața fanilor, artista a pus totul pe seama vârstei fragede pe care o are Noah, susținând că este destul de normal să o dai în bară când ești adolescent.

Doja Cat și-a ras sprâncene într-un live pe Instagram. „Nu mi-a plăcut niciodată să am păr”
Hepta