Austin Butler este pe val mai mult ca niciodată, mai ales după ce a intrat în pielea lui Elvis Presley pentru filmul cu același nume. Cum milioane de fani sunt cu ochii pe el, ne-am gândit să vă arătam care sunt lucrurile fără de care actorul nu poate trăi. 

Austin Butler a cucerit box office-urile cu rolul său din filmul dedicat lui Elvis Presley. Pentru o performanță despre care vorbește toată lumea, Austin a repetat mai bine de doi ani. Eforturile au fost colosale, dar și răsplata a fost pe măsură. 

Austin nu a fost singurul care a concurat pentru rolul lui Elvis. Harry Styles și-a dorit și el să intre în pielea lui Elvis Presley, dar se pare că abilitățile lui actoricești nu au fost suficiente. Rolul i-a fost atribuit lui Austin Butler, iar Baz Luhrmann a explicat alegerea.

„Nu am o problemă cu Harry și nici nu încape în discuție că nu ar fi talentat. Problema este că el este un icon și toată lumea îl știe. A venit, și-a pus costumul și arătat tuturor ce poate da pe scenă. Am numai cuvinte de laudă de spus la adresa lui.”

Dacă ai văzut deja filmul, atunci trebuie să știi ce se află pe lista de dependențe a lui Austin:

– chitara lui

– cartea lui Raymond Carver, „What we talk about when we talk about love”

– ciocolată

– camera foto

– cafeină

– lumânări parfumate

– vintage boots

– jacketa de la Carhartt 

– jurnal

– apă