În urmă cu mai bine de un an, Demi Lovato își lua fanii prin surprindere. Artista anunța printr-un mesaj pe Twitter că este non-binară. Schimbarea survenise după ce Demi se despărțise de logodnicul ei, Max.

Despărțirea de Max a fost una dintre cele mai dure perioade pentru Demi Lovato. Artista a crezut că și-a găsit marea dragoste, dar se pare că s-a înșelat. Nici logodna nu a fost un motiv destul de puternic pentru ca vedeta și Max să meargă pe același drum. Imediat după despărțire, au urmat câteva episoade agitate pentru Demi.

În primă fază, artista i-a anunțat pe fani că este pansexuală. Nici bine nu s-au lămurit ce înseamnă asta, că Demi Lovato a aruncat o altă bombă. Fosta vedetă Disney a urmat exemplul lui Sam Smith și a anunțat că este non-binară. A fi non-binar este folosit de atunci când personalitatea ta nu se identifică nici cu bărbații, dar nici cu femeile. Multe persoane non-binare consideră că fac parte din comunitatea LGBTQ.

Când toți credeau că Lovato nu îi mai poate surprinde cu nimic, ei bine, s-au înșelat. Recent, artista și-a schimbat apelativul de pe Instagram în „she/her”. Demi și-a explicat alegerea în cadrul podcastului Spout. „Am fost o persoană atât de cameleonică, în special anul trecut, încât simt că există un echilibru între energia feminină și masculină. Când mergeam la baie și vedem eticheta „femei” și „bărbați”, am simțit că pentru mine nu este loc. Nu mă simțeam nici bărbat, nici femeie. Mă simțeam om”, a spus Demi Lovato.

Demi Lovato, schimbare importantă pe Instagram. Totul are legătură cu orientarea ei sexuală
Profimedia

Demi Lovato a fost la un pas de moarte

Demi poate spune că s-a născut a doua oară, după supradoza care a băgat-o în spital. Artista a fost în comă și a suferit trei atacuri cerebrale și un atac de cord, din cauza consumului excesiv de droguri. Trei ani mai târziu, Demi a găsit puterea să vorbească deschis despre momentul care i-a marcat existența și a povestit cu lux de amănunte, într-un documentar, prin ce a trecut. Povestea e mult mai complicată și mai dură decât pare. Demi susține că cel care i-a furnizat drogurile a abuzat-o sexual și ar fi lăsat-o să moară, inconștientă. Artista și-a amintit ce s-a întâmplat în seara aceea abia o lună mai târziu.

”Nu doar că am luat o supradoză. A profitat de mine. Când m-au găsit, eram dezbrăcată, învinețită. Am fost lăsată la propriu să mor, după ce a profitat de mine. Când m-am trezit la spital, am fost întrebată dacă a fost un act sexual consimțit. Aveam doar flash-uri de amintiri. Am spus că da. Abia după o lună mi-am dat seama că nu eram în stare să iau decizii în acel moment”, a povestit Demi. Artista și-a continuat confesiunea cu un detaliu dureros: a fost victima unui viol și în adolescență, când avea 15 ani.