Delia se pregătește pentru cel mai mare concert al ei de anul acesta. ”Psihedelia” se anunță epic, iar artista tocmai a anunțat că nu va fi unul, ci două concerte la Sala Palatului, la începutul lunii martie, iar Radio ZU este partener.

TOP 10 MEME-uri inspirate din hiturile românești din ultimul an

Delia păstrează tradiția și va susține două super-concerte primăvara aceasta, la Sala Palatului. Show-ul numit ”Psihedelia” a fost anunțat inițial pentru data de 6 martie. Biletele aproape că s-au epuizat, așa că Delia i-a anunțat pe fani că va susține un concert și pe 5 martie.

“Am crezut că e Lady Gaga”. Fotografia cu Delia, care i-a băgat în ceaţă pe fani!

Artista promite să ducă ideea de show la un alt nivel. Este al treilea an consecutiv când Delia cântă la Sala Palatului. Anul trecut, la începutul lui aprilie, și-a lansat albumul în cadrul concertului Deliria. De data aceasta, Delia promite că va fi și mai tare!

Biletele pentru concertul din 6 martie aproape că s-au epuizat, dar mai poți găsi bilete pentru data de 5. Le poți cumpăra de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, din rețelele Germanos, Carrefour, Inmedio, magazinele de telefonie mobilă, Germanos, OMV, Poșta Română și online, pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro