Aproape că nu există colțișor în lumea asta pe care să nu îl fi văzut Delia. Artista și-a depășit demult targetul de pași pe zi, iar pasiunea ei pentru călătorii i-a făcut pe fani să fie nerăbdători să o vadă în cel mai tare show .

La o privire pe Instagramul Deliei, prima întrebare care îți vine în minte este ”de ce nu se duce artista la Asia Express?” Delia bifează vacanță după vacanță, iar recent și-a descoperit pasiunea pentru expedițiile montane. 

Într-un live pe care l-a făcut alături de Smiley și de Gina Pistol, pe lângă zecile de întrebări despre piesa ”Ne vedem noi”, Delia a fost întrebată dacă are de gând să facă parte din următorul sezon Asia Express. Pandemia a dat peste cap planurile echipei de producție, așă că anul acesta nu vom avea partea de Asia Express sezonul 4, dar Delia este din ce în ce mai tentată să găsească comoara de la capătul traseului. 

”Dacă se face la anul, eu mi-l conving! Trebuie să-l conving pe al meu soț să vină. El dacă vine este cu un spirit de competiție nebun. Deci dacă el pe traseu, pe munte, nu suportă să treacă cineva înainte, să-l ocolească oameni, îțo dai seama că ar fi nebunie!”, a spus Delia.