Harry Styles poate spune că cea mai bună alegere a lui a fost aceea de a se înscrie la „X Factor”. Puștiul a pășit fără teamă pe scena audițiilor și, chiar dacă nu i s-au dat prea multe șanse, a demonstrat contrariul. Acum, Harry Styles domină topurile și a arătat tuturor că nu duce deloc lipsă de talent.

Harry Styles s-a înscris la audițiile pentru „X Factor” când avea 16 ani. Artistul a interpretat piesa „Hey, Soul Sister”, dar Simon Cowell, unul dintre jurați, a vrut să îl audă pe Harry cântând a capella. Videoclipul postat recent prezintă fragmente în care Harry a vorbit despre job-ul lui de brutar, dar și despre cum mama sa l-a încurajt, spunându-i mereu că este un artist.

Ceea ce s-a întâmplat după este deja istorie. Harry a fost cooptat în trupa fenomen One Direction. Din păcate, succesul lor în formula de boy band nu a durat prea mult. Imediat după ce s-au despărțit, fiecare dintre ei au încercat cariere solo. Până acum, Harry a demonstrat că are cel mai mare succes.

 

 

Harry Styles de pricepe de minune și la actorie

Harry a spart gheața pe marile ecrane în urmă cu câțiva ani, iar rolul lui din ”Dunkirk” a fost foarte apreciat de critici. Acest lucru i-a dat curaj. În pandemie, a mai filmat pentru două producții care urmează să aibă premiera. Styles și-a petrecut mare parte din anul 2021 la filmările pentru ”Don’t Worry Darling”. Acolo, și-a cunoscut și actuala iubită. Britanicul a început o relație cu Olivia Wilde, care este cu 10 ani mai mare decât el.

După încheierea filmărilor, nu a făcut pauză prea mult și a filmat pentru o altă producție: ”My Policeman”. Filmul este așteptat cu sufletul la gură de către fanii lui Harry, dar și de către critcii de film. Momentan, fanii s-au bucurat doar de trailerul peliculei.

Cum a decurs audiția lui Harry Styles la „X Factor”. Abia acum a fost postat videoclipul complet
Profimedia