2020 a fost unul dintre cei mai grei ani pentru Pink. Artista a fost diagnosticată cu Coronavirus și se pare că problemele nu s-au oprit.

Pink o ține din probleme în probleme. După ce ea și fiul ei au depășit etapa Coronavirsului, artista se află din nou în spital. Pink a postat o imagine pe contul de Instagram din salonul spitalului, iar fanii au început să își facă griji. Artista le-a explicat toate evenimentele prin care a trecut și le-a spus că acum este vorba despre o fractură la nivelul gleznei.

”De parcă lupta cu COVID-19 nu ar fi fost suficientă pentru acest an oribil! Mi-au scos firele după incidentul cu paharul de vin și totul a decurs bine. Apoi, m-am recuperat după prima mea infecție cu stafilococ, iar acum mi-am fracturat glezna! 2020 este darul care nu se mai termină. Sărbători fericite tuturor!”, a scris Pink pe Instagram.

Pink a vorbit pentru prima dată despre Coronavirus în cadrul The Ellen Show, unde a spus că primul care a avut aceste simptome a fost băiețelul ei, Jamerson. După ce a donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva Coronavirusului, artista a povestit într-un video cum a simțit ea această perioadă dificilă. ”Pe 14 martie a început să aibă febră. Trecea și apoi făcea din nou. Au urmat durerile de stomac și diarea, durerile de piept și de cap și din gât - se manifesta pe toate nivelele. În fiecare zi era un alt simptom. Apoi, febra nu a mai trecut. Și tot creștea și creștea. A ajuns la 39,4.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)