Victoria Conchitei Wurst de la Eurovision a stârnit milioane de polemici, dar noi nu vrem scandal. Suntem pacifişti şi vrem să te facem să zâmbeşti puţin. Dacă tot se spune că barba i-a adus trofeul de la Copenhaga, ne-am gândit să vă arătăm că artistele de la noi şi-au lăsat barbă cu mult înainte ca austriacul să devină celebru.

1. Cea mai tare barbă a avut-o Raluka la emisiunea de pe Antena 1, “Te Cunosc De Undeva”. Frumoasa cântăreaţă a intrat, în urmă cu o lună, în pielea regretatului Ştefan Iordache. Îţi place de Raluka bărboasă?

2. Andreea Bănică şi-a lăsat şi ea barbă la “Te Cunosc de Undeva” pentru a se transforma în Horia Brenciu. Faza tare e că atunci când Horia a urcat pe scenă au fost greu de deosebit cei doi. :))

3. Delia s-a lăudat pe Facebook că ea a fost prima care şi-a lăsat barbă şi are dreptate. Pe Delia “bărboasă” am văzut-o în videoclipul piesei “Doi în unu”, cântată alături de Mihai Bendea. Să se fi inspirat oare Conchita de la Delia? Dacă da, propun să îi dea parte din toate câştigurile ei/lui. :)) – (Pe Delia cu barbă o vedeţi la 01:55)

4. Raluka a purtat cam des barbă. Uite-o aici cu barbă a la frătzwear-ul Alex Velea.

5. Şi Andreei Bănică îi place cu barbă. Doamnelor şi domnilor… Tarkan! Muah! :)))

6. Raluka e cea mai tare “bărboasă” de la noi. Sâmbătă, la “Te Cunosc De Undeva”, a fost Tudor Gheorghe.