A cucerit România după colaborarea cu Alina Eremia, "Doar Noi", dar nu vrea să se oprească aici. Mark Stam, căci despre el vorbim, este cel mai nou nume pe piața muzicală românească, însă era deja o revelație în industia muzicală de peste Prut, de acolo de unde provine. 

Iată 7 lucruri pe care nu le știai până acum despre Mark Stam:

1. Marius Stamatin, alias Mark Stam, face muzică din adolescență, însă abia acum un an a decis să-și facă o carieră în domeniu.

2. A fost remarcat după ce a participat la show-ul de talente "Moldova are Talent".

3. A cucerit Moldova cu piesa lui de debut, „A murit iubirea”.

4. A învățat să cânte singur, după ce și-a petrecut toată copilăria studiind tutoriale de pe YouTube: "Acum simt nevoia, necesitatea, să iau cursuri și asta o să fac, dar am fost autodidact din cauza unor circumstanțe. Practic YouTube-ul mi-a fost învățătorul de canto, de chitară, de producție. Practic de acolo am învățat totul".

5. Cântă la chitară și pian.

6. Părinții nu l-au susținut să înceapă o carieră în muzică: "Părinții m-au susținut foarte mult atât timp cât muzica pentru mine era un hobby, nimic serios. Când le-am spus că este ceea ce vreau să urmez și asta o să fac nu prea agreau ideea. Spuneau că nu o să pot supraviețui din muzică, că o să cânt 2 ani și după... ce fac?!".

7. Vă întrebați de unde știe să danseze? Vă spunem noi: a făcut dansuri sportive încă de la 8 ani.