Dragostea nu durează o veșnicie pentru toată lumea, iar celebritățile știu asta cel mai bine. Unii aleg să-și încheie relațiile pe care amiabilă, alții își spală rufele în public și totul se transformă într-un scandal pe care presa îl alimentează și mai mult. Uite cinci staruri care nu prea știu ce înseamnă expresia ”rămânem prieteni”.

OMG! Taylor Swift și Calvin Harris s-au despărțit

Rita Ora și Calvin Harris au format un cuplu și s-au despărțit în termeni aparent amiabili. Totul s-a stricat când Rita a vrut să cânte o piesă produsă de Calvin, iar el nu a fost de acord cu drepturile de televizare. Rita a răbufnit: ”Credeam că mă susține, dar totul a început să fie aiurea. Probabil din cauză că am amestecat viața personală cu afacerile”, a spus cântăreața.

Taylor Swift și-a făcut un obicei din a cânta despre foștii iubiți. Nu e o coincidență că după ce s-a despărțit de John Mayer a lansat piesa ”Dear John”, ale cărei versuri vorbesc de la sine: ”Dear John, I see it all, now it was wrong. Don't you think 19 is too young to be played by your dark twisted games, when I loved you so”. Suntem curioși ce-o să lanseze acum, că s-a despărțit de Calvin Harris...

Katy Perry și Russell Brand au pus capăt unui mariaj de numai un an. Brand i-a dat papucii printr-un mesaj și a făcut glume despre relația lor după despărțire. Nici Katy nu s-a lăsat mai prejos și a declarat că ”Russell e isteric. A vorbit despre mine fără să știe că sunt în sală, venisem să-i fac o surpriză”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună în 2002, dar după ce s-au despărțit, actorul și-a dat seama că relația a fost o greșeală: ”Nu mai aveam control asupra propriei vieți. Mă simțeam sufocat, nefericit. N-ar fi trebuit să facă o chestiune de marketing din relația noastră”.

Selena Gomez și Justin Bieber formau cuplul perfect, dar, la un moment dat, lucrurile n-au mai mers. Cei doi au continuat să iasă împreună, dar totul făcea parte dintr-un plan diabolic al Selenei. Cântăreața le-a dezvăluit unor prieteni că se folosește de Justin pentru a fi în atenția presei și pentru a se promova, dar nici nu se gândește să se împace cu el.