Pandemia a fost blândă cu Lady Gaga. În timp ce alți artiști au stat pe banca de rezerve, mama monstruleților se poate lăuda cu multe proiecte, unele dintre ele pe cale de a se realiza, altele deja concretizate.

Lady Gaga este destul de ocupată cu filmările la ”House of Gucci”, dar asta nu înseamnă că este singurul proiect de care se ocupă în acest moment. Artista are agenda plină și de abia așteaptă să împărtășească noutățile cu urmăritorii ei. Gaga a scos deja primul as din mânecă și a făcut marele anunț pe Instagram. Artista va fi imaginea brandului Dom Pérignon și se pare că pregătește foarte multe surprize pentru monstruleții ei.

”Sunt foarte încântată să anunț colaborarea mea cu Dom Pérignon. Atât eu, cât și Dom Pérignon sunt conduși de necesitatea libertății creative și suntem amândoi încântați să vă arătam regatul nostru.”, a scris Lady Gaga pe Instagram. Artista nu va apărea pur și simplu pe o etichetă semnată Dom Pérignon, ci va pregăti un întreg material pentru marea lansare. Așa cum le-a spus deja și fanilor, astăzi va avea loc premiera filmulețului pe care Gaga l-a pus la cale pentru Dom Pérignon și mulți nu se așteaptă doar la un simplu spot publicitar.

Gaga, suntem cu ochii pe tine!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)