Una caldă, una rece pentru Dorian Popa. Artistul și-a lovit mașina în parcare și a povestit totul pe vlog. S-a întâmplat în prima zi a săptămânii, iar Dorian a documentat întâmplarea și le-a arătat tuturor cum și-a spart bara. 

În traficul din București, e aproape imposibil să nu ai parte de experiențe neplăcute, iar șoferii știu asta foarte bine. A aflat-o și Dorian Popa, pe propria piele, după ce și-a lovit mașina în parcare. Artistul a început săptămâna cu stângul și, chiar după ce făcuse o vizită la reprezentanța Mercedes, pentru câteva detalii legate de mașină, Dorian a reușit să o lovească și să îi spargă bara din față. 

Asta da aroganță! Dorian Popa a dus totul la un alt nivel. Uite cu ce încălțări se flexează pe Instagram!

Artistul a povestit că încerca să iasă dintr-o parcare aglomerată și că, din cauza unei mașini care bloca ieșirea, a lovit-o pe a lui. Încercând să evite să claxoneze și să se strecoare printre mașini, Dorian a lovit cu bara din față cârligul de remorcare al unei alte mașini parcate regulamentar. Autoturismul respectiv nu a fost avariat, însă Dorian și-a spart bara din față și a fost un pachet de nervi. ”Îmi vine să îmi dau cu pumnii în cap”, a spus Dorian în timp ce povestea cum a ”reușit” să lovească mașina.