Desenele animate sunt pe placul tuturor oamenilor, indiferent de vârsta pe care o au. Asta crede și Delia care a decis să răspundă afirmativ provocării de a da voce un personaj din desenele animate.

Pentru Delia nu este prima dată când dublează vocile unor îndrăgite personaje din desenele animate. În 2015, Delia era vocea lui Dove Cameron în „Mune: Gardianul Lunii”, iar acum bifează o altă prezență într-un îndrăgit desen animat. Pe 21 noiembrie va avea loc premiera filmului "Aventurile Fraților Urşi: Filmul", iar una dintre voci va fi cea a Deliei. 

Believe it or not, Delia are fobie de vaci, iar în filmul animat aceasta va fi vocea unei văcuțe foarte amuzante. ”Tot procesul în sine mi se pare extrem de interesant. El constă în a imprima vocea efectiv în studio și a privi un ecran. Este foarte interesant să faci asta pentru că îți dă și o oarecare creativitate; ții cont de niște repere, de niște lucruri care se întâmplă în montaj, dar poți avea niște lucruri care te pot surprinde.”, a spus Delia pentru Unica.

Aventurile Fraților Urşi este o producție a Studiourilor Cartoon Network și încă de la debutul său în 2015 a primit numeroase primii, printre care BAFTA Children’s Award, Premiul Juriului pentru cel mai bun serial TV la Festivalul Internațional de Film de Animație, dar și altele.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dramaticcow #webarebears @unica.romania 🐮

A post shared by Delia (@delia) on