Selena Gomez și Hailey Bieber vor avea mereu ceva de împărțit. Și nu, nu pe Justin Bieber. Cu sau fără voința lor, cele două se pare că au foarte multe lucruri în comun și nu puține au fost dățile în care Hailey s-a inspirat de la Selena.

Chiar dacă Justin Bieber a ales, se pare că între Selena Gomez și Hailey Bieber va exista mereu o tensiune. Cele două nu îl au în comun doar pe Justin Bieber, ci și multe alte lucruri. De la gusturile pentru acelaiași bijuterii până la tatuaje, toate le unesc pe cele două vedete. Biebs pare acum mai fericit ca niciodată, dar în continuare majoritatea fanilor lui continuă să îl asocieze cu Selena, ba chiar merg atât de departe încât consideră că artistul încă mai cântă despre Sel.

Hailey Bieber a avut și ea probleme de multe ori din cauza fostei relații a soțului ei. Modelul s-a luptat mult timp și încă se mai luptă cu hate-ul din online venit din partea fanilor Selenei Gomez. Hailey a fost de multe ori pusă la zid de urmăritorii Selenei care i-au spus că nu va fi niciodată la fel de bună ca artista sau că va trăi mereu în umbra ei. 

”Am avut o de dus o luptă cu ceea ce se întâmpla în social media. Pentru o perioadă, oameni pe care nu îi știam mă făceau să cred că trebuie să mă justific în fața lor când de fapt, realitatea era că eu nu le datorez lor nimic. Mi-a luat o vreme să înțeleg asta, mai ales că sunt genul de perfecționistă care nu suportă ca oamenii să fie supărați pe ea. Am realizat că sunt oameni care te critică în online indiferent de ce ai face doar pentru că ei nu sunt mulțumiți de propria persoană. Am mers la terapie și am realizat că tot hate-ul din online nu are legătură cu ceea ce fac eu sau cum mă comport.”, a declarat Hailey în podcastul Women’s Health UK.

Uite câteva momente în care Hailey a copiat-o pe Selena!

@donttellmymomma.fr

I have a lot more stuff.. do you want part 3? .. #selenagomez #haileybieber #obsessed #justinbieber #jelena #jailey

♬ Obsessed – Mariah Carey